Ads 468x60px

Pages

2013. 08. 10.

Tárkonyos karalábéleves


  • 1-2 karalábé apróra felvagdosva
  • 2-3 sárgarépa megtisztítva és felkarikázva
  • 1/2 doboz tejföl vagy tejszín
  • 1 evőkanál rozsliszt
  • 1/2 hagyma felaprítva
Hagymát megpirítjuk, majd rárakjuk a zöldségeket, felöntjük vízzel, puhára főzzük, fűszerezzük tárkonnyal, sóval, borssal. Végén a tejfölt a rozsliszttel kikeverjük, pici levet adunk hozzá, majd ezt hozzáadagoljuk a leveshez.

4 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Nagyon guszta leveske! :)

Marka írta...

Ez nagyon jól néz ki!

Borso írta...

köszönöm! Szeretem, mert nagyon gyorsan kész van és a tárkony sokat dob rajta ízvilágban.

Borso írta...

Köszönöm. :)

Megjegyzés küldése