Ads 468x60px

Pages

2012. 09. 26.

Kuszkusz csicseriborsóval


  • 100 g kuszkusz
  • 3 sárgarépa
  • 1 fej hagyma
  • 400 g paradicsom
  • 400 g csicseriborsó
  • 2 paprika
  • 1 kiskanál fahéj
  • 1 kiskanál római kömény 
  • koriander vagy őrölt koriander
Sárgarépát és a hagymát megtisztítjuk, összevágjuk és olívaolajon szépen megpuhítjuk, majd hozzáadjuk a fűszereket és a felkockázott paprikát is. Ezután beleöntjük a felvágott paradicsomokat és 20 percig főzzük a zöldségkeveréket, amíg szépen megpuhul minden. Sózzuk, borsozzuk és adjuk hozzá a lecsöpögtetett csicseriborsót, melegítsük össze, majd szórjuk korianderrel. Legvégül a kuszkuszt készítjük el, forrásban lévő vizet öntünk rá és állni hagyjuk 5-10 percig.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése