Ads 468x60px

Pages

2012. 11. 07.

Töltött padlizsán


  • 2 közepes padlizsán
  • 1-2 paradicsom
  • 1 hagyma
  • 2 paprika 
  • 1-2 répa
  • 1 cukkini
  • kuszkusz
Félbevágom a padlizsánokat, a belsejüket kikaparom úgy, hogy körbe maradjon egy kis perem és egy tepsibe sorakoztatom. A padlizsánbelet kis kockákra vágom, besózom. A hagymát is felkockázom és olívaolajon megpirítom, hozzáadom a padlizsán kockákat, a felaprított paprikát, répát, majd a paradicsomot is. Sózom, borsozom és addig főzöm míg a répa is szépen megpuhul. A kuszkuszt felöntöm vízzel és állni hagyom. A tölteléket összekeverem a kuszkusszal és szépen megtöltöm vele a padlizsánhéjakat.Tetejére lehet esetleg reszelni még sajtot. 20-25 percig sütöm.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése