Ads 468x60px

Pages

2014. 01. 31.

Ismerjük meg egymást


Ezt az interaktív blogismerkedős játékot Szera indította útjára és sok blogba megérkezett már az elmúlt napokban. A célja, hogy ismerjük meg egymást jobban, majd adjuk tovább a stafétát 7 másik blogtársnak. Engem Éva és Süni is megkért, hogy osszak meg magamról pár dolgot.

Szabályok: 1. Linkeld be azt az embert a blogodba, aki felkért. 2. Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi. 3. Kérj fel 7 embert, nevezd meg és linkeld be őket a blogodba. 4. Egy hozzászólásban értesítsd őket.

1. Padlizsánmániám volt sokáig, mai napig imádom a padlizsános ételeket, de ezt talán kezdi felváltani a csicseriborsó.......
padlizsángombócok
2. Kedvenc színem a piros, hiszek a színek erejében, alapvetően szeretem a színes dolgokat, télen még inkább, még a falakat se szeretem fehéren.
3. Több részletben, de összességében 3 évet éltem Anglia különböző részein, kedvencem Yorkshire vidéke, kedvenc angol városaim York, Whitby és Scarborough. London viszont 1 év alatt se lopta be magát a szívembe. Egy kedvencem azért volt Londonban is, mégpedig a Buddhapadipa Temple, ami egy buddhista templom, Wimbledonban.

York
Whitby
4. Hízni se olyan egyszerű, mint sokan gondolnák, mindig vékony voltam, már gyerekként is. Most éppen próbálok pár kilót hízni. Enni szeretek, sütiket is. Tévhit, hogy a vega táplálkozás fogyaszt, vannak vega barátaim, akik egyáltalán nem vékonyak.
5. A családomban senki se volt vegetáriánus soha. 5 évesen mondtam, hogy nem eszek húst, inkább csak egyszerűen nem ízlett maga a hús. Azért néha, ha megkívánom eszem szalámit vagy indiai fűszeres csirkemellet.
6. Szeretek játszani, társasozni. Az activity a nagy kedvencem.
7. Ha stresszes vagyok inkább sütök valamit, ez mindig kikapcsol és eltereli a figyelmemet. :)

Akikről szeretnék többet megtudni, ha lesz kedvük játszani:


1 megjegyzés:

kisribizli írta...

Nahát-nahát, egymásra gondoltunk! :) Köszönöm, hogy olvashattam rólad, és jelentem én is elkészültem..

Megjegyzés küldése